loading...

مجله تفریحی پلمس

ساعت,ساعت هوشمند,ساعت هوشمند ال جی,ساعت,ساعت هوشمند,ساعت هوشمند ال جی

ساعت هوشمند سیمکارت خور ال جی

ساعت هوشمند سیمکارت خور ال جی

 اولین ساعت هوشمند کمپانی کره ای ال.جی “سیم کارت خور” است.

ساعت هوشمندی که قرار است ال جی تحت عنوان LG G Watch به زودی راهی بازار کند، قابلیتی دارد که می توان با سیم کارتی که داخل آن جاسازی می شود مکالمه تلفنی برقرار کرد.

به گزارش ایتنا از خبرآنلاین، این سیم کارت البته هنوز معلوم نیست قابل تعویض باشد یا خیر (ظاهرا توسط کاربر قابل تعویض نیست) اما گونه ای تعریف شده که امکان برقراری مکالمه را دارد.

ال جی که دیروز جدیدترین گوشی هوشمند خود بنام G3 را در لندن رونمایی کرد هنوز درباره اولین ساعت هوشمند خود اظهار نظر نکرده است.

در ماه آوریل اعلام شد ساعت بعدی سامسونگ بنام Gear Solo ممکن است USIM داشته باشد و از طریق این سیم کارت مخصوص، کاربر قادر خواهد بود تا به دیتای روی گوشی هوشمند خود دسترسی پیدا کرده و امکان مکالمه پیدا کند.

از آنجایی که ال جی شریک گوگل در این زمینه است باید منتظر کنفرانس توسعه دهندگان گوگل (Google’s I/۰ ۲۰۱۴) در ماه آینده باشیم تا این موضوع مشخص گردد.

درباره فناوری , تکنولوژی ,
admin بازدید : 889 جمعه 11 مهر 1393 زمان : 2:41 نظرات (0)
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 78
  • کل نظرات : 15
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 5
  • آی پی امروز : 24
  • آی پی دیروز : 32
  • بازدید امروز : 414
  • باردید دیروز : 132
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,129
  • بازدید ماه : 546
  • بازدید سال : 34,736
  • بازدید کلی : 674,518

  • نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد