مجله تفریحی پلمس

جدید ترین مطالب
بخش بایگانی
  • نویسنده :
  • بازدید : 234 مشاهده
  • دسته بندی : سرگرمی ,

دو نوع اصلی دانه قهوه در جهان وجود دارد ، قهوه عربیکا و قهوه روبوستا. بیش از سه چهارم لوبیا که امروزه در جهان فروخته می شود Coffea Arabica است ، اکثریت عمده آن باقیمانده Coffea Robusta است که به Coffea Canephora نیز معروف است.

قهوه روبوستا

این لوبیا از درجه پایین تر از Arabica است و به طور معمول در ارتفاعات پایین تر پرورش می یابد. رشد و نگهداری آنها آسان تر است ، همچنین در برابر بیماری مقاوم تر هستند و بازده بالاتری دارند. لوبیای روبوستا بیشتر طعم قابض دارد و حاوی مقدار بیشتری کافئین است.

قهوه عربیکا

این دانه های مرغوب تر هستند و به آنها قهوه لذیذ گفته می شود. آنها نیمی از کافئین را به عنوان Robusta دارند و دارای طعم های دلپذیر و خاصیت معطر هستند. اکثر گونه های لوبیا عربیکا نام کشور یا منطقه ای است که در آن یافت می شوند یا از سرچشمه گرفته اند.

گونه های دیگر لوبیا عبارتند از: benghalensis ، قهوه بنگال. قهوه مادرزادی ، قهوه کنگو؛ Coffea liberica ، قهوه لیبریایی؛ قهوه stenophylla ، قهوه سیرا لئونین؛ Excelsia Coffea ، قهوه دیگر لیبریایی. Coffea Bonnieri؛ Coffea gallienii؛ و Coffea mogeneti ، با این حال این لوبیا در بازار صادرات وجود ندارد.

چرخه حیات قهوه

قبل از ریختن حبوبات قهوه ، مدفوع شده و داخل فنجان قهوه ما ریخته می شود و طی یک دوره ماه انجام می شود.

برداشت

درخت قهوه زندگی خود را به عنوان یک بذر آغاز می کند و پس از 4 تا 8 هفته به یک گیاهچه تبدیل می شود. در این مرحله نیاز گیاهچه با مراقبت صورت می گیرد تا مطمئن شوید خاک مرطوب باقی مانده و نور زیاد خورشید را به خود جلب نمی کند. پس از حدود 9 تا 18 ماه درخت قهوه تا حدود 12 اینچ قد رشد خواهد کرد. 3 سال دیگر طول می کشد تا درخت میوه به دست آورد (که به عنوان گیلاس شناخته می شود) ، و 6 سال دیگر نیز قبل از رسیدن کامل میوه و به طور کامل میوه تولید می شود. در این مرحله درختان برای برداشت آماده هستند. این کار به صورت دستی توسط افراد محلی انجام می شود و معمولاً همه دست ها روی عرشه هستند.

چیدن

یک جمع کننده قهوه خوب می تواند معادل 50 تا 60 پوند قهوه بخور در روز را انتخاب کند. زندگی متوسط ​​در یک روز. دهانه یک قهوه حدود 20 تا 25 سال است که سالانه حدود 2000 لوبیا به دست می آورد.

مرتب سازی

پس از برداشت گیلاس ، آنها برای مرتب سازی آماده هستند. این کار بسته به نتیجه طعم مورد نیاز قهوه به روش های مختلفی قابل انجام است. راه اول فقط "قهوه مسن" است ، و شامل نگه داشتن لوبیا سبز در یک انبار با تهویه مناسب به مدت 1-7 سال است. این به لوبیا ها طعم کمتری اسیدی و غنای شربت می بخشد.

در حال پردازش

پردازش خشک شامل خشک کردن گیلاس در خورشید و سپس برداشتن خمیر ، پوست و پوست خشک شده است. این امر می تواند تا دو هفته طول بکشد و برای جلوگیری از کپک زدن حبوبات باید بطور مداوم آبکش شوند.

پردازش مرطوب این روش شامل قرار دادن گیلاس در آب است. هر کس شناور به عنوان نقص برداشته شود. سپس آلبالوها توسط ماشینی فشرده می شوند که فقط بذر و مقداری خمیر را می توان از درون سوراخ ها عبور داد. خمیر باقی مانده از لوبیا که سپس خشک می شود خارج می شود و حدود 10 - 12 درصد رطوبت را از بین می برد.

هولینگ

ماهین ها برای از بین بردن لایه‌ی پوستین از دانه های قهوه فرآوری شده مرطوب استفاده می شوند. فرآیند خشک شامل از بین بردن کل پوسته خشک آلبالو خشک است

جلا دادن

از ماشین پولیش برای از بین بردن هرگونه پوستی نقره ای که بعد از انجام عمل پوسته پوسته شدن باقی مانده استفاده می شود

نظافت ، مرتب سازی و درجه بندی

قبل از صادرات لوبیا ، آنها دوباره با توجه به اندازه و وزن مرتب می شوند ، و دوباره به دلیل نقص رنگ یا سایر نواقص بررسی می شوند. هر نوع لوبیا با کمترین نقص برداشته می شود.

صادرات قهوه

هم اکنون از این لوبیا به عنوان لوبیای سبز یاد می شود و آماده صادرات است. تقریباً هفت میلیون تن قهوه سبز سالانه در سراسر جهان تولید می شود.

طعم قهوه
در هر مرحله از تولید قهوه ، قهوه به طور مکرر از نظر کیفیت و طعم مورد آزمایش قرار می گیرد. این فرآیند به عنوان حجامت گفته می شود و در اتاقی که مخصوص این فرآیند طراحی شده است انجام می گیرد. یک فنجان باتجربه است که می تواند صدها نمونه قهوه در روز طعم دهد و هنوز هم تفاوت های ظریف بین آنها را چشید.

رست کردن قهوه

این کار معمولاً در کشور واردکننده انجام می شود زیرا لوبیای تازه کباب شده باید در اسرع وقت به مصرف کننده برسد. فرایند سرخ کردن دانه های قهوه شامل بو دادن آنها در 550 درجه فارنهایت است. حبوبات در طول کل فرآیند در حال حرکت هستند تا از سوختن آنها جلوگیری شود. با رسیدن به دمای حدود 400 درجه ، شروع به نوبت قهوه ای می کنند و کافئین یا روغنی که درون لوبیا قفل شده است شروع به ظهور می کنند. این فرایند همان چیزی است که باعث ایجاد طعم و عطر قهوه می شود. پس از جدا شدن لوبیا از کباب ، آنها بلافاصله توسط هوا یا آب خنک می شوند.

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی