loading...

مجله تفریحی پلمس

نقش برجسته باریستا آگنیسکا یک حرفه ده ساله در قهوه دارد و از سال 2011 تاکنون در هیچ 28 مسابقات قهرمانی قهوه با هم رقابت نکرده است. صدرنشینی آن ، او در جمع هشت تیم برتر ، جز سه این رقابت ها به پایان ر

برترین باریستا قهرمان جهان Agnieszka Rojewska در بزرگترین کار

نقش برجسته باریستا

آگنیسکا یک حرفه ده ساله در قهوه دارد و از سال 2011 تاکنون در هیچ 28 مسابقات قهرمانی قهوه با هم رقابت نکرده است. صدرنشینی آن ، او در جمع هشت تیم برتر ، جز سه این رقابت ها به پایان رسید. او در مسابقات باریستا ، مسابقات قهرمانی هنری لاته ، قهوه در مسابقات اسپیریتس خوب ، مسترهای قهوه و موارد دیگر قرار دارد.

با وجود این همه تحسین بین المللی وی ، نگرش او به شغل خود فروتن است. او به من می گوید که نقش اصلی بارتیستای تخصصی "ارتباط بین مشتریان و صنعت قهوه است: ما باید آن پلی باشیم که ارزش های کل صنعت را نمایندگی کند."

به عبارت دیگر ، کاری بهتر از این نیست که مصرف کنندگان بتوانند در مورد قهوه خود قدردانی و اطلاعات بیشتری کسب کنند.

اما به عنوان یک باریستا ، چگونه به آن دست می یابید؟ از چه روشهایی باید استفاده کنید؟ به چه دانش و مهارت هایی نیاز دارید؟

باریستا دانشمند سفیر قهوه است

یک باریستا فقط می تواند اطلاعاتی را که آنها می دانند به اشتراک بگذارد - و طبق گفته آگنیسکا ، بعضی اوقات محدود است. او به من می گوید: "قابلیت ردیابی از تولید کننده به وارد کننده قهوه سبز و بعضی اوقات به کباب سرخ می شود ، اما اغلب آنها را برای این اطلاعات بیشتر نمی دهم."

"بنابراین ، حتی اگر barista می خواهد این دانش را به اشتراک بگذارد ، می خواهد این تجربه را به اشتراک بگذارد ، آنها فقط آن را نمی دانند ... زیرا ما در واقع در مورد آن صحبت نمی کنیم."

به عبارت دیگر ، اولین کاری که شما باید به عنوان یک باریستای تخصصی انجام دهید ، یادگیری است - و مطالب زیادی وجود دارد.

اگنیسکا ادامه می دهد: "من معتقدم که باید در هر آموزش قهوه اجرا شود ،" مانند آموزش اولیه قهوه: به باریستا ها آموزش دهید که چگونه [تولید قهوه] در واقع انجام می شود و تفاوت های بزرگ در کشاورزی و تولید قهوه چیست. "

سرچشمه ، تولید قهوه ، فرآوری ، یادداشت های طعم دهنده ، انواع ، روش های کشاورزی ، انواع مزرعه ، ارتفاع ... تحصیلات یک باریستا هرگز به پایان نرسیده است. در حقیقت ، آگنیسکا به من می گوید که چمپ تریپ باعث شد تا دوباره در کلمبیا به عنوان یک قهوه فکر کند. وی گفت: "در اینجا ، داستان این است که آنها بطور طبیعی و فرایندهای شسته شده انجام می دهند: این روشی معمولی است که آنها انجام می دهند. اما آنچه من دیدم این است که آنها برای انجام آزمایشات آماده هستند. "

به عنوان مثال ، او دید که تولیدكنندگان با روشهای تخمیر و درجه حرارت آزمایش می كنند. در حالی که قهوه برنده WBC وی از نظر کربنیک جوش خورده بود ، به این معنی که از یک شکل تجربی برای تخمیر برای افزایش طعم های خاص استفاده می کرد ، او تخمیر آزمایشی را با کلمبیا در ارتباط نبود - در عوض ، او قهوه ای از اتیوپی استفاده کرده بود.

admin بازدید : 536 پنجشنبه 21 آذر 1398 زمان : 18:44 نظرات (0)
ارسال نظر برای این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 78
  • کل نظرات : 15
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 5
  • آی پی امروز : 21
  • آی پی دیروز : 57
  • بازدید امروز : 156
  • باردید دیروز : 196
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 7
  • بازدید هفته : 352
  • بازدید ماه : 6,141
  • بازدید سال : 28,389
  • بازدید کلی : 589,515

  • نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد