loading...

مجله تفریحی پلمس

بازدید : 1081

روشی که قهوه خود را خرد می کنید (و وقتی آسیاب می کنید) اولین قدم برای تأثیرگذاری بر طعم دم کردن نان نهایی است. باور کنید یا نه ، شما می توانید قهوه با بالاترین کیفیت ، کباب عالی ، آب خالص ، فیلترهای پریمیوم و یک قهوه ساز عالی را تهیه کرده و هنوز هم آن را با یک آسیاب نادرست خراب کنید. اما اجازه ندهید که مشکلات شما شما را متوقف کنند. برخی از دانش اساسی در مورد سنگ زنی قهوه به شما کمک می کند تا آن را کامل کنید.

صرف نظر از روش دم کردن قهوه ، هدف اصلی خرد کردن قهوه یکسان است: شکستن دانه قهوه بو داده شده برای افشای داخلی لوبیا اجازه می دهد مقدار مناسب روغن و طعم دهنده ها استخراج شوند. قهوه زمین نسبت به قهوه لوبیا سطح بسیار بیشتری دارد و به آب (عامل استخراج) اجازه می دهد تا هنگام دم کردن با قهوه بیشتری ارتباط برقرار کند. تماس بیشتر به معنی استخراج بیشتر طعم و عملکرد بهتر است.

"قوانین" اصلی در مورد سنگ زنی قهوه عبارتند از:
1. قبل از آماده شدن برای دم کردن قهوه خود را درست خرد کنید
2. اندازه صافی مناسب (ظرافت و درشت بودن) را انتخاب کنید
3. یک چرخ قهوه با کیفیت بالا انتخاب و استفاده کنید
4- آسیاب قهوه خود را تمیز نگه دارید

در اصل دو نوع چرخ قهوه وجود دارد ...

آسیاب تیغه ای قهوه

آسیاب های قهوه ای Blade Grinder، Blade Cafe Grinder بیشترین ارزان قیمت (زیر 30 دلار یا بیشتر) از یک تیغه فلزی تیز استفاده می کنند تا به معنای واقعی کلمه لوبیای قهوه خود را بریزند. همانطور که تیغ می چرخد ​​، دانه های قهوه خرد می شوند. شما با "زدن فشار" دکمه پاور تا زمانی که راضی شوید ، ظرافت چرخ را کنترل می کنید. قضاوت در مورد میزان جویدن قهوه و چقدر ریز ریز کردن آن بسیار دشوار است. یک سقوط دیگر - اگر ریز خرد شده باشید ، و به همین دلیل لوبیاها را در آسیاب دیگر طولانی تر می کنید ، گرمای قابل توجهی ایجاد می شود که توسط تیغه ها ایجاد می شود. این می تواند به قهوه نهایی شما طعم سوخته و سایر طعم ها را از بین ببرد. چرخ های تیغه برای استفاده های اولیه مناسب هستند ، اما این در مورد آن است.

مزایای:
ارزان تر: کمتر از 30 دلار یا بیشتر
کارکرد آسان: فقط دکمه "پالس" کنید
آسان به اولیان: طراحی ساده تنها با یک قسمت متحرک (تیغه)
ذخیره سازی آسان: اندازه کوچک به معنای ردپای کوچک در صفحه است
سریعتر: کافی است مقداری لوبیا داخل آن بریزید و بروید ، سریع آسیاب می شود ... شاید خیلی سریع باشد

معایب:
Grinds Unevenly: برخی از لوبیا ها به صورت پودر شده و برخی از آنها بیش از حد بزرگ باقی می مانند
متناقض: شما کنترل چرخ را کنترل می کنید ، بنابراین می توان خیلی ریز یا خیلی درشت خرد کرد
بدون بخش کنترل: شما باید هر بار مقدار دانه های قهوه را اندازه بگیرید
قهوه را بیش از حد گرم می کند: گرمای قهوه را در حین آسیاب کردن گرم می کند و روی طعم آن تأثیر منفی می گذارد
توانایی کمتری: نمی توان خیلی بهتر از ریز خرد کرد (به مشخصات اندازه خرد کن در زیر مراجعه کنید)

برای داشتن آسیاب قهوه مناسب روی لینک کلیک رده تا بهترین آن ها را در سال 2020 بشناسید.

admin جمعه 16 خرداد 1399 زمان : 22:53 نظرات (0)
بازدید : 1080

دو نوع اصلی دانه قهوه در جهان وجود دارد ، قهوه عربیکا و قهوه روبوستا. بیش از سه چهارم لوبیا که امروزه در جهان فروخته می شود Coffea Arabica است ، اکثریت عمده آن باقیمانده Coffea Robusta است که به Coffea Canephora نیز معروف است.

قهوه روبوستا

این لوبیا از درجه پایین تر از Arabica است و به طور معمول در ارتفاعات پایین تر پرورش می یابد. رشد و نگهداری آنها آسان تر است ، همچنین در برابر بیماری مقاوم تر هستند و بازده بالاتری دارند. لوبیای روبوستا بیشتر طعم قابض دارد و حاوی مقدار بیشتری کافئین است.

قهوه عربیکا

این دانه های مرغوب تر هستند و به آنها قهوه لذیذ گفته می شود. آنها نیمی از کافئین را به عنوان Robusta دارند و دارای طعم های دلپذیر و خاصیت معطر هستند. اکثر گونه های لوبیا عربیکا نام کشور یا منطقه ای است که در آن یافت می شوند یا از سرچشمه گرفته اند.

گونه های دیگر لوبیا عبارتند از: benghalensis ، قهوه بنگال. قهوه مادرزادی ، قهوه کنگو؛ Coffea liberica ، قهوه لیبریایی؛ قهوه stenophylla ، قهوه سیرا لئونین؛ Excelsia Coffea ، قهوه دیگر لیبریایی. Coffea Bonnieri؛ Coffea gallienii؛ و Coffea mogeneti ، با این حال این لوبیا در بازار صادرات وجود ندارد.

چرخه حیات قهوه

قبل از ریختن حبوبات قهوه ، مدفوع شده و داخل فنجان قهوه ما ریخته می شود و طی یک دوره ماه انجام می شود.

برداشت

درخت قهوه زندگی خود را به عنوان یک بذر آغاز می کند و پس از 4 تا 8 هفته به یک گیاهچه تبدیل می شود. در این مرحله نیاز گیاهچه با مراقبت صورت می گیرد تا مطمئن شوید خاک مرطوب باقی مانده و نور زیاد خورشید را به خود جلب نمی کند. پس از حدود 9 تا 18 ماه درخت قهوه تا حدود 12 اینچ قد رشد خواهد کرد. 3 سال دیگر طول می کشد تا درخت میوه به دست آورد (که به عنوان گیلاس شناخته می شود) ، و 6 سال دیگر نیز قبل از رسیدن کامل میوه و به طور کامل میوه تولید می شود. در این مرحله درختان برای برداشت آماده هستند. این کار به صورت دستی توسط افراد محلی انجام می شود و معمولاً همه دست ها روی عرشه هستند.

چیدن

یک جمع کننده قهوه خوب می تواند معادل 50 تا 60 پوند قهوه بخور در روز را انتخاب کند. زندگی متوسط ​​در یک روز. دهانه یک قهوه حدود 20 تا 25 سال است که سالانه حدود 2000 لوبیا به دست می آورد.

مرتب سازی

پس از برداشت گیلاس ، آنها برای مرتب سازی آماده هستند. این کار بسته به نتیجه طعم مورد نیاز قهوه به روش های مختلفی قابل انجام است. راه اول فقط "قهوه مسن" است ، و شامل نگه داشتن لوبیا سبز در یک انبار با تهویه مناسب به مدت 1-7 سال است. این به لوبیا ها طعم کمتری اسیدی و غنای شربت می بخشد.

در حال پردازش

پردازش خشک شامل خشک کردن گیلاس در خورشید و سپس برداشتن خمیر ، پوست و پوست خشک شده است. این امر می تواند تا دو هفته طول بکشد و برای جلوگیری از کپک زدن حبوبات باید بطور مداوم آبکش شوند.

پردازش مرطوب این روش شامل قرار دادن گیلاس در آب است. هر کس شناور به عنوان نقص برداشته شود. سپس آلبالوها توسط ماشینی فشرده می شوند که فقط بذر و مقداری خمیر را می توان از درون سوراخ ها عبور داد. خمیر باقی مانده از لوبیا که سپس خشک می شود خارج می شود و حدود 10 - 12 درصد رطوبت را از بین می برد.

هولینگ

ماهین ها برای از بین بردن لایه‌ی پوستین از دانه های قهوه فرآوری شده مرطوب استفاده می شوند. فرآیند خشک شامل از بین بردن کل پوسته خشک آلبالو خشک است

جلا دادن

از ماشین پولیش برای از بین بردن هرگونه پوستی نقره ای که بعد از انجام عمل پوسته پوسته شدن باقی مانده استفاده می شود

نظافت ، مرتب سازی و درجه بندی

قبل از صادرات لوبیا ، آنها دوباره با توجه به اندازه و وزن مرتب می شوند ، و دوباره به دلیل نقص رنگ یا سایر نواقص بررسی می شوند. هر نوع لوبیا با کمترین نقص برداشته می شود.

صادرات قهوه

هم اکنون از این لوبیا به عنوان لوبیای سبز یاد می شود و آماده صادرات است. تقریباً هفت میلیون تن قهوه سبز سالانه در سراسر جهان تولید می شود.

طعم قهوه
در هر مرحله از تولید قهوه ، قهوه به طور مکرر از نظر کیفیت و طعم مورد آزمایش قرار می گیرد. این فرآیند به عنوان حجامت گفته می شود و در اتاقی که مخصوص این فرآیند طراحی شده است انجام می گیرد. یک فنجان باتجربه است که می تواند صدها نمونه قهوه در روز طعم دهد و هنوز هم تفاوت های ظریف بین آنها را چشید.

رست کردن قهوه

این کار معمولاً در کشور واردکننده انجام می شود زیرا لوبیای تازه کباب شده باید در اسرع وقت به مصرف کننده برسد. فرایند سرخ کردن دانه های قهوه شامل بو دادن آنها در 550 درجه فارنهایت است. حبوبات در طول کل فرآیند در حال حرکت هستند تا از سوختن آنها جلوگیری شود. با رسیدن به دمای حدود 400 درجه ، شروع به نوبت قهوه ای می کنند و کافئین یا روغنی که درون لوبیا قفل شده است شروع به ظهور می کنند. این فرایند همان چیزی است که باعث ایجاد طعم و عطر قهوه می شود. پس از جدا شدن لوبیا از کباب ، آنها بلافاصله توسط هوا یا آب خنک می شوند.

admin یکشنبه 11 خرداد 1399 زمان : 10:50 نظرات (0)

تعداد صفحات : 39

اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 78
  • کل نظرات : 15
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 5
  • آی پی امروز : 68
  • آی پی دیروز : 153
  • بازدید امروز : 247
  • باردید دیروز : 416
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 1,893
  • بازدید ماه : 663
  • بازدید سال : 74,179
  • بازدید کلی : 713,961

  • نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد